Temat: Od czego zależy czas budowy stoisk targowych?
Czy ktoś może mi napisać co wpływa w głównej mierze na fakt, że stoiska targowe są tak długo budowane. Wykonawca określił, że potrzebuje na cały prijekt około miesiąca.
Forum dla ludzi myślących i piszących niezależnie. Bądź subiektywny i nie wahaj się zajrzeć!
Forum wolnej myśli » Mój mały świat » Od czego zależy czas budowy stoisk targowych?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy ktoś może mi napisać co wpływa w głównej mierze na fakt, że stoiska targowe są tak długo budowane. Wykonawca określił, że potrzebuje na cały prijekt około miesiąca.
To chyba ten Twój wykonawca pracuje samodzielnie i do tego działa w garażu. Dlatego nie wiąż się z nim tylko spróbuj szczęścia u profesjonalistó, którzy wykonają wszystko bardzo szybko. Mówię o firmie versus-targi.pl, która nie tylko świetne stoiska projektuje, ale też robi to ekspreowo.
Szybko działają, ale przy tym są bardzo dokładni. A jak coś się zepsuje to przyjadą i naprawią.
Mnóstwo stanowisk już zrobili. Zajrzyj tutaj http://versus-targi.pl/budowa-stoisk-targowych/ jakie skomplikowane projekty już wykonali. Również w tym przypadku budowa stoisk targowych idzie w ekspresowym tempie.
Jak człowiek widzi tak urządzone stanowiska to aż chce się takie targi odwiedzać. Kiedyś to człowiek szedł na targi bo można było sporo ciekawych gratisów zebrać, a dzisiaj to już bardziej merytorycznie można w takich okolicznościach porozmawiać i coś załatwić...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum wolnej myśli » Mój mały świat » Od czego zależy czas budowy stoisk targowych?
Forum oparte o:
Theme